mandag 30. april 2012

Bursdagsbarnet

GRATULERER med 4 års dagen, til verdens skjønneste Riesengutt!
Makan til hund skal man lete lenge etter, for han ER liksom ingen hund. Denne gutten er så proppfull av personlighet at jeg stort sett ser på han som en liten kar.
Det finnes ingen som kan gjøre meg så myk om hjertet, som til de grader får meg til å dra på smilebåndet eller riste oppgitt på hodet.
Denne hunden starter dagen, hver eneste dag, med å hoppe opp i sengen for deretter å grave fram mitt ansikt under dyna med snuten og gi meg en varsom nuss.
Ofte henvises det til Riesenschnauzeren som "The Gentle Giant", en beskrivelse som stort sett passer til Maximus også. Han er både vennlig, rolig og fattet, men har også glimt i øyet og kan til tider være en skikkelig ertekrok! At han har humor er det ingen tvil om!
Han kan som ingen andre vise glede og kjærlighet, og har så mange egne meninger at man helt garantert kunne fylt perm etter perm om han fikk muligheten til å komme til ordet! ;)
Han kan trøste, irritere på seg en gråstein, furte og ablegøye.  Han viser med hele seg om han er glad, lystig, ivrig, optimistisk, trøtt, misstroisk eller irritert, og han har en spesifikk lyd for hver av disse sinnsstemningene ;)
Nei, denne gutten tilhører så absolutt sjeldenhetene. Jeg priser meg lykkelig for hver dag vi har sammen!
Bildene er tatt av Lisa Selin


1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis til verdens fineste snuserbror! Han er nok ganske lik på sin søster, man er aldri i tvil om hva hun mener.