søndag 29. april 2012

Storefjell

Torsdag satte jeg og Ember nesa mot storefjell, for å delta på NAFO seminaret 2012. Dette er et årlig seminar i regi av Norsk Atferdsanalytisk Forening, åpent for alle som er en del av det atferdsanalytiske miljøet Norge, jobber innen feltet eller benytter atferdsanalysen som verktøy i sitt daglige virke, eller kun interesserer seg for atferd!
Som tidligere år var det en vitamin- og faginnsprøytning av de sjeldne. Spesielt vil jeg dra fram Line Widmark sin forelesning om "Eksperimentell atferdsanalytisk forskning på kilder til ny atferd".
Så fengslende var forelesningen at jeg nå gir slipp på min gamle drøm om å bli en Hillbilly Cowgirl og heller satser på en ny drøm: JOBBE PÅ ROTTELAB!!! ;)

Dagene har vært stappfulle av forelesninger, fra morgen til sen ettermiddag, men da jeg var så heldig å få ta med meg Ember fikk jeg også gått noen lange deilige turer på fjellet, samt trent mellom slagene.
Da det var umulig å oppdrive en parkeringsplass e.l uten snø, ble det desverre ikke den LP treningen jeg hadde håpet på.. men da tøyposene var pakket i bilen ble det heller noen økter jakt trening. Det viste seg at det var like greit, for knallgøy hadde vi det! Kjørte fokus på tighte søk, markeringer og jaktfot i terrenget. 
Ellers fikk vi noen fabelaktige økter med innkalling da Storefjell nærmest rant over av ferske harespor. Ember har tidligere ikke vist interesse for viltspor, hverken elg eller rådyr, men HARE.. Hare er tydeligvis kjempespennende! Med så mye snø tilstede fikk jeg også brukt den mest potente forsterkeren vi har i verktøyskrinet vårt: Kasting av snøballer Ember får hoppe og løpe etter. Etter kun noen repetisjoner kom han som et skudd. Synd det kan bli litt vanskelig å benytte den samme forsterkeren her nede i lavlandet framover ;)

Nei for en helg!! Faglig påfyll, turer i fjellet, god mat, gode kollegaer, hjertelige gjensyn med gamle venner og bekjente, en liten fest eller to og mange gode diskusjoner. Nå er jeg helt kaputt , sitter fast i sofaen og skal ikke engang pakke ut før imorgen! :D2 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlige at du har hatt det herlig. Det oser lykke og tilfredshet av bloggen din:) Deilig å lese:)
Kos dere videre

Lone sa...

Ja, du rottelab er spennende! Hadde en foreleser på studiet som forsket på rotter og jeg fikk en gang være med ham i laben og se på rottene og noen av forsøkene de gjør. Sabla spennende!!