mandag 7. juli 2008

Noen bilder fra igår...


Gutta poserer for fotografen!
Seee så fin bart han begynner å få ;)


Litt ro-trening. Det å slappe av i fanget må også læres for denne lille firbente. Det å ligge på ryggen velger han helt selv, tydeligvis en god liggestilling..... og så kan man fremdeles ha sånn nogenlunde overblikk over hva som skjer ellers i leiligheten ;)


Deilig å kose når man er trøtt... Selv beinet er nå glemt!
Igjen foretrekkes det tydeligvis å ligge med den deilige valpemagen i været!

Ellers hadde vi en SUUPER "tur" med Alise og Pronto igår! Takk og pris for et godt nettverk av stødige og stabile hunder, med eiere/ venninder som syntes det er stas å trå hjelpende til! Regnværet ble raskt glemt og Maximus fant meget fort ut at det lønnet seg å ta raske turer innom mamma under leken. Varierte med godbitbelønning og det å få løpe tilbake til mer lek.
Vi har jobbet litt med hånd-targeten samt "værsegod", men MAKAN til fremgang med SÅ store forstyrrelser, det hadde jeg ikke regnet med. Skal si disse valpene lærer raskt gitt!!
Burlekene går så det suser... og nå til lunch er det på tide med nok en liten økt!
Hva man ikke gjør for litt Vom og hundemat! ;)

1 kommentar:

Barte-Marte sa...

Haha, ser jo ikke barten for hunden sitter foran!!! Eller var det bartehunden du mente? Lille Maximus var da bedårende:-) Gleder meg til å hilse på. Jeg tror kanskje det er greit å vente litt til såret har grodd litt mer, men kanskje mandag 21.? Da kan vi stoppe på vei til Valdres og hilse på i allefall, og så ha mer "ordentlig" treff seinere. Må få sett vidunderet snart! Klem