onsdag 9. juli 2008

Playdate!

Møtte Maximus sin kullsøster Kahlo og eier Anette for playdate på Lambertseter i formiddag, og gjett om vi hadde det artig!
Endelig møtte vi en av samme kaliber som Maximus selv ;) Bedre underholdning enn to hunder i god og GAL lek tror jeg man skal lete lenge etter. Fasinerende rett og slett! Lo enkelte ganger så hjertelig at leken stoppet opp da valpene lurte på hva i huleste som foregikk med menneskene deres! Her var det herjing til den store gullmedaljen, men ga oss med trening på det å kun GÅ tur sammen med annen hund på vei opp til bilen igjen.
Da vi kom hjem hadde jeg ventet den "siste raptus" over stuegulvet, men fantastisk nok uteble den! Syntes rotreningen etterhvert har begynt å bære frukter da jeg mener å ha observert at han slår seg lettere og lettere til ro, må nok derimot flere dager til for å kunne uttale meg sikkert vedrørende dette.
Alt i alt har det vært en strålende dag. Ved siden av møtet med Kahlo grep vi også muligheten til å bygge videre på drakampen vår når Maximus kom vill og våt ut av dusjen, hvorfor ikke benytte et "banker´s" valpefnatt til noe fornuftig?? ;) Leken var suuper, kunne til og med leke videre med en SÅ stor forstyrrelse som passerende hund, ja dette begyner å likne på noe BRA!!
Vi er akkurat kommet inn igjen og den lille sorte sloknet rett etter middagen, Åhå SEIER! :)

Legger ved noen bilder fra playdaten jeg har stjålet fra Anette sin blogg (med tillatelse), dere finner link på bloggrollen til høyre!
3 kommentarer:

Barte-Marte sa...

Åååååå... så fantastiske! Så søte! Flotte bilder! Gleder meg så til vi kan møtes:-)

Anonym sa...

Takk for turen, ja! Kahlo var dødsliten etterpå, etter å ha tømt vannskåla så forsvant hun under sofaen og ble der i noen timer. Herlig! Sliten på en veldig fin måte. vi får ta en ny date igjen til uka, kanskje prøve å gå en tur eller spore litt eller noe før de får leke?

Stor klem fra meg og jafs fra Kahlo

Kari-Anne Undlien sa...

Hei på deg, Nina!

Takk for sist (seminaret i Oslo) :o)

Og takk for en superhyggelig kommentar om videoene i bloggen min! :o))

Ser du har fått valpen i hus og at dere er godt i gang med de viktige tingene. Han ser skikkelig kul ut, lille Maximus. Blir spennende å følge han her i bloggen din :o)