tirsdag 22. april 2008

Eksamenstid....

Takk og pris.. nå er det endelig gått opp for meg at eksamen er rett rundt hjørnet. Det siste støtet må settes inn på studie fronten, her må det arbeides i høygir, rett og slett så jeg kan få ro nok i magen til å sovne på kvelden!
Det er rart med det, men dette skjer selvfølgelig hvert eneste semester. En jobber greit, jevnt og trutt (kanskje litt i det "trutteste" laget) gjennom halvåret - helt til åpenbaringen endelig viser seg i form av en søvnløs natt med tanker som
  1. ER jeg gjennom alt pensum?
  2. Husker jeg i det hele tatt NOE av det jeg leste i begynnelsen av semesteret?
  3. Hva var nå egentlig Konnotasjon igjen, og intonasjon..
  4. Uæææ.. det er bare 4 uker igjen til eksamen. Hvorfor har jeg ikke satt inn det siste støtet tidligere??
  5. Dette kan ALDRI gå bra.....

Noen som kjenner seg igjen? Skal jeg se det positive i dette så blir det hvertfall mye lesing framover... det er rett og slett frykten og angsten som driver den ;)
Jeg ønsker med dette alle studenter en riktig god "siste krampetrekning" før eksamner setter inn!!

3 kommentarer:

Barte-Marte sa...

Hei! Takk for hilsen i bloggen! Jeg titta litt lenger ned på siden din, og så litt på klippet om Cecar Millan (?), og sitter nå og er rasende og opprørt og vet ikke hva!!! Det går da virkelig ikke ann!!! Tviler på at noen vil føle seg særlig harmoniske med pigghalsbånd.
Men - det jeg egentlig skulle var å si gratulerer med valg av rase! Barte-Marte er vår første riesen, men ser aldri for meg å ha noen annen rase - det måtte i tilfelle bli i TILLEGG til riesen. Vi er kjempefornøyde. Det er riktignok ingen bordercollie, og det tar litt lenger tid å lære inn ting (det har jo sikkert noe å gjøre med min kunnskap/erfaring og), og det fikk vi også beskjed om når vi ringte rundt og forhørte oss om rasen, men til gjengjeld skal det visst sitte veldig godt når det sitter... (føler ikke at vi helt har nådd det stadiet). For meg så er hund og hundetrening det trivligste jeg vet, og da trener man på en måte som gjør at man har det hyggelig. Det blir flere kurs i Son ja. Har forøvrig meldt oss på Riesenleier i Sverige, de har jo sin egen riesenklubb. Lykke til, kanskje vi møtes en dag. Vi har fremdeles til gode å møte en riesen her hjemme!

Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nina sa...

Hei Anne!
Det ble visst noe surr med kommentaren min over, men jeg prøver på nytt jeg!
Ville bare si at det hadde vært utrolig artig å se dere "in action"! Håper vi sees i Son utpå høsten, eller i en annen sammenheng for den saks skyld! Dere får kose dere på Riesenleir, så gleder jeg meg til å høre ALT om den i bloggen din senere! ;)
Mvh Nina