søndag 27. april 2008

Søndagstur.. ???

Jeg blir regelrett GAL av det å ikke ha hund! Jeg har lyst på søndagstur, men uten hund?
Jeg kjenner jeg er blitt litt passiv, har vanskeligheter med å dra meg opp av sofaen.
Jeg vet dette sikkert kan virke litt tafatt, selvfølgelig er det sikkert mye en kan gjøre på en dag som dette også uten hund!!!.. Ta en tur ned til Operaen, rusle en liten tur rundt på taket? Jeg har sett det har vært masser av mennesker der hver eneste helg nå, etter den store åpningsfesten- kanskje det er slike ting de uten hund finner på en søndags ettermiddag?
Jeg kan foreslå for Torger å ..... gå på museum?? Kontiki? Vikingeskip museet? Det må være minst 15 år siden jeg var der sist og for Torger, som kommer fra Hedmarken, er det sikkert enda lenger siden!!
Jeg KUNNE lest til eksamen, slik min bedre halvdel gjør i dette sekund, men det frister ikke akkurat. Jeg hadde nok dratt fram fiskestanga før bøkene, bare det sier sitt!!
Hva er det de MED hund skulle ønske de hadde fått gjort på en dag som dette, men som de må prioritere bort pga. hunden?? Ikke vet jeg.... jeg kan egentlig ikke huske hva det var man gjorde uten. Søndag har så lenge jeg kan huske alltid vært dagen for deilige turer i marka, og/eller litt hundetrening på "løkka".
Fytti-katta så kjedelig livet er uten en firbent kamerat, eller er det bare jeg som til de grader har skylapper for alt annet enn hund og hundehold? Joa, jeg avviser så absolutt ikke at det er meg det kan være noe galt med..
Nå må jeg se å få mobilisert den rette instillingen så vi kommet oss ut for å få litt mosjon og frisk luft, med eller uten hund.... det er bare ikke så lett på en dag som dette... Jeg savner hund!

OPPDATERING

Selvfølgelig ble det tur!!
Søndagsturen er en tradisjon, og en god vane vi finner oss selv i å tviholde ved, så vi lånte med oss bikkja til søsteren og slang oss inn i bilen. (Der er rart med det men bare tanken på å gå søndagstur uten hund byr meg litt imot ;)
"Ut på oppdagelsestur" var ideen, vi bestemte oss for å gå et sted vi aldri har gått før for å bli enda litt bedre kjent med Oslo´s friluftsområder. Vi vet nå at Kalvøya er et helt OK område, kanskje litt lite for en "voksen" søndagstur men hyggelig dersom man ønsker å lukte sjø og saltvann. Sikkert genialt på en varm dag, eller med valp for den saks skyld! Noe man derimot må være obs på er nudiststranden, dersom man ikke ønsker et litt mer letkledd bad selv ;)
Selv om det var grått i været var det deilig å få beveget kroppen litt, trukket litt frisk luft samt observert de mange vårtegnene!! Føler meg litt lettere til sinns allerede!!Den meget friske og raske 11 åringen Olivia!

2 kommentarer:

Barte-Marte sa...

Hei!
Tur uten hund er helt utenkelig ja, var selv i den situasjonen for litt siden, gikk ikke en tur så lenge jeg ikke hadde hund.
Vi går på kurs i Son på tirsdager, det er bare å hilse på det. Ellers må du bare ta deg turen helt til Øsfolds dype skoger hvis du har lyst og. Bare for å sagt det, i tilfelle du skulle ha fått inntrykk av noe annet, så har vi en barteramp som ikke akkurat er veldressert...
Hilsen Anneli

Barte-Marte sa...

Jo takk for det du:) Men det er som sagt bare å ta turen til Øsfolds dype skoger hvis du har lyst og tid en dag:-)
har forøvrig en epostadr.
scheldta@yahoo.no