søndag 1. mars 2009

Medalje!

Wow for en helg! Maximus fortjener faktisk en medalje, makan til uproblematisk hund å ha med seg skal man lete lenge etter! Tenke seg til at han bare er 10mnd på dagen idag!

Vi har gått deilige skiturer der Maxitax har storkost seg løs i løypene.
Han har løpt rett forbi passerende skiløpere, hverken brydd seg om rastende familier eller ustø smårollinger. Selvfølgelig har han villet hilse på møtende hunder, men glemt disse idet vi har passert. Haha.. lurer rett og slett på om han tror det ikke er mulig å løpe tilbake ;)
Han er fryd å ha med seg, reagerer momentant på inkallinger eller "sitt" signaler selv på avstand!

Jeg gleder meg stort over å endelig se bugnende frukter av det arbeidet vi har lagt ned i lydigheten. Han ligger eller sitter pal på signal, og blir liggende til tross for at fremmede nærmest skritter over han med skiutstyret dinglende i armene.
Til tross for hundeforbud i hotellets fellesarealer har vi holdt et lite "show" for både familie, venner og totalt fremmede i resepsjonsområdet uten at dette syntes å affisere Maxitax overhodet. Fult fokus er tingen til tross for at familiens minstemann fikk i utfordring å "lokke/lure" han ut av posisjon.... til publikums store begeistring! ;)

Det som kanskje har overrasket mest har vært hvor flink han har vært på hotellrommet.
Til tross for at dette er en Riesen og smårollinger har løpt frem og tilbake i gangene, så det har ljomet i veggene, har Maxi nesten ikke reagert. Løftet på hodet ja, et lite boff men ikke mer! Hunden på naborommet bråkte betydelig mer og til tross for at det var lytt mellom rommene slang ikke Maximus seg med i "koret".
Han har aldri vært alene andre steder enn her hjemme i leiligheten, men også dette har gått over all forventning. Han har fått rusle løs alene i rommet mens vi har spist, festet og kost oss i spa avdelingen, og tilsynelatende benyttet tiden til å sove godt i vår seng ;)
Jeg HAR vært spendt på hvordan dette skulle gå, men når hunden ikke engang virker spesielt glad for å se deg idet du kommer inn, regner jeg med at dette ikke har vært nevneverdig skummelt!

I skrivende stund ligger vi alle henslengt etter en begivenhetsrik langhelg, svært fornøyde alle sammen. Imorgen er det tilbake til hverdagen...
Blåmandag blir det så absolutt etter 4 dager luksus på fjellet! ;)

2 kommentarer:

Barte-Marte sa...

Så bra! Høres ut som en fantastisk helg for alle :-) Fredag om 14 dager - da må vi møtes (neste fredag skal jeg på Inga Låmi) Klem så lenge :-)

Ellen Christensen sa...

Høres ut som en fin tur ja. Og flinkeste Maximus! Det skyldes jo at han har en flink matmor også da. Vi snakkes snart! :)