søndag 30. mai 2010

EUREKA!!

Poletten har ramlet ned for den lille!
Pr. idag rygger han fire skritt, tilbyr "hoppstå", gå opp på klossen, tråkker på musematte og støter nesa inn i håndtargeten! Når det først gikk opp et lys gikk det nemlig Fort i svingene ;)

Maximus er godt igang med kl3 øvelsene. Avstanden begynner å likne på noe, dekk i fart er påbegynt og metallapporten apporterer han faktisk bedre enn den av tre!

FLINKESTE GUTTA :)

Maximus har fått en deilig tur i Skogen med Anne Carlsen sin gjeng idag, mens Ember har drevet sosialisering i Ås idag.
Norsk Freestyle Forening hadde sitt første stevne i Norge EVER, og VI ville være en del av begivenheten!
Suuuper sosialisering ble det. Ember fikk høre masser av rare lyder, hilst på mange nye menneskevenner han kommer til å se myyye mer av i livet samt lekt med både voksne hunder samt en aldeles skjønn tollervalp!

Legger et bilde tatt av Merete A. Huser , det øverste, og noen bilder tatt av Anniken Svensson, av valpeleken. Åhåå så glad jeg er for å ha så mange fine venner og bekjente som tar fine bilder, og har yst til å ta av OSS :) Det er unektelig veldig hyggelig å ha fine bilder av hundene også mens de er små!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ember er jo bare nydelig!

Lurer på om du får samme opplevelse som meg, om at andre valper er "ingenting" etter å ha hatt bartebølla gjennom valpe og unghundsperioden. Kasko er bare verndes enkleste lille sak. Der Kahlo var 20kg tenner, er Kasko bare søt og snill og biter nesten aldri på hverken meg eller andre ting han ikke har lov til, der Kahlo hang i buksebeina mine, rusler Kasko fint i bånd på tur og tygger på løvetann...