mandag 18. mai 2009

Rundering

Møtte idag Thomas og Fanny for Maximus sin første runderingstrening.. noen sinne!

Etter flere aktive år i NRH er det ikke første gang jeg er borte i denne øvelsen, men når det gjelder innlæringsveien "klikkermetoden" eller "Morten Egtvedt metoden" (bruker disse benevnelsene i mangel på andre eller bedre) er jeg HELT grønn!

Når det gjelder metodevalget ser jeg fordeler og utfordringer ved både den mer "tradisjonelle" og denne mer "klikkerske" varianten. (huff, igjen står jeg i mangel på bedre ord)
Nå er jeg LANGT fra noen ekspert, kan egentlig altfor lite om den innlæringsveien vi såvidt begynte på idag, men tipper jeg kommer til å innta en rimelig eklektisk tilnærming til runderingen: trekke ut det jeg føler er det beste ved begge metodene!

Jeg akter derimot å bli godt kjent med denne for meg nye innlæringsveien, gleder meg til å lære nye innfallsvinkler til momentene og få enda flere verktøy i verktøykassa for runderingen!

Maxi storkoste seg, tenk å få LØPE fram og tilbake i skogen og få nærmest ubegrenset tilgang på goddis og ball, men han var ikke den eneste. Idag gikk det opp for meg akkurat hvor mye jeg har savnet dette. At jeg ikke er kommet igang igjen tidligere!!
Vel, nå råder det HALLELUJA stemning både for meg og Maxer'n.
Neste Mandag er det på'n igjen og alle hjerter gleder seg! ;)
Skog, hund og flotte treningskamerater: kan det BLI bedre?? :)

2 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Kult med rundering!
Vi har også så vidt begynt. Helt grønne vi også ;-P

Anja og Hedda sa...

Rundering er bare sååå gøy! Skal dere trene hver mandag fremover?