onsdag 6. mai 2009

Anti klimaks

Dette har vært litt av noen dager!
Endelig er derimot Semesteroppgaven, som til slutt fikk tittelen: "Norsk autismesatsning i atferdsanalytiske fotspor?", levert.
Disse dagene har vært preget av et skikkelig antiklimaks, jeg har skydd PC'en som pesten, sovet lenge midt på dagen og ellers kost meg med.. å gjøre IKKENO!

Nei forresten, NOE har jeg gjort, men det er ikke mye.
Maxi og jeg har vært hos Anne Carlsen for å få sommersveisen! Etter 4 timers pelsstell dukket det opp en liten, strømlinjeformet, hengslete pjokk bakom all pelsen!
Måtte flire, hvor er det blitt av den store hunden?
Han ble derimot ordentlig lekker, fikk en praktisk sommerlook og setter svært tydelig stor pris på den kortere sveisen selv. Han har rett og slett skiftet til turndrakt, en lettere bekledning som inviterer til hopp og sprett!

Den nye sveisen kombinert med flere dagers totale treningsfri gjør at iveren og energien til å trene ligger som en tett tåke i luften. Får den ikke snart utløp er jeg redd hunden sprekker ;)
Etter noen dagers totale avslappning har vi derfor en treningsavtale med Ellen og Frikk idag, regner med å ha en hund som både er høyt og lavt, og har følgende plan for treningen.

  • Stimulikontroll på "sitt opp"
  • Stå- med fokus på det å holde posisjon UTEN omvendt lokking. Skal IKKE sette seg før signalet gis! Tror det kan bli vanskelig idag med så mye energi i kroppen.
  • Baklengskjede:
    lineføring - innkalling - stå under marsj
  • Holde utgangsposisjon i lengre tid før belønning. Opp til 30 sec
  • Tannvisning
  • "Fellesdekk" UTEN forstyrrelser. Har en veldig sterk følelse av at det ligge stille med meg stående passiv rett ovenfor nå er betydelig vanskeligere enn å bli utsatt for forstyrrelser

Ellers har vi idag faktisk meldt oss på vårt første stevne. Ellen og jeg setter avsted til BENGTSFORS 14.08 for å kombinere hyggelig jentetur med stevnestart.
Fler som vil være med??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje jeg blir med! Hvor er det egentlig?

Nina sa...

Ja bli med bli med!!
Bengtsfort ligger omtrent 3t kjøring fra Oslo.

Anja og Hedda sa...

Hmm, kanskje jeg blir med også?

Nina sa...

JA!!! BLI MED!
Og Anja: du har jo akkurat like langt å kjøre som oss!!
DETTA blir du med på! :)

Mette og Pips`n sa...

hmmm, kanskje vi blir med også?:-) men dere tenker å dra hjem igjen på kvelden eller? Da må vi i såfall legge oss i hardtrening...

Nina sa...

Tenk så hyggeig vi kunne fått det!
Det er et kvelds stevne, har selv tenkt til å campe til dagen etter men man kan jo gjøre AKKURAT som man selv vil!! :)